MENU
BALKAN SECURITY EXPO 2024
PODELI DOGAĐAJ
08
JUN
10h
Početak nove ere u industriji bezbednosti

O događaju
Dobrodošli na ,,BALKAN SECURITY EXPO 2024”, prestižni prikaz bezbednosnih rešenja i inovacija. Kao epicentar vizija i trendova u industriji bezbednosti, ovaj sajam okuplja stručnjake, inovatore i sve zainteresovane strane iz različitih segmenata bezbednosti – tehničke zaštite, fizičke zaštite, sajber bezbednosti, konsaltinga, zaštite od požara, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, upravljanja rizicima, kriznog menadžmenta, edukacija iz oblasti bezbednosti i dr.

Takvim integrisanim pristupom ,,BALKAN SECURITY EXPO 2024” se postavlja kao jedinstvena platforma koja promoviše multidisciplinarnu saradnju i sinergiju među učesnicima. Na taj način pored unapređenja zajedničkog razumevanja i pronalaženja optimalnih rešenja u oblasti bezbednosti ,,BALKAN SECURITY EXPO 2024” stvara i temelj za inovativne pristupe u zaštiti poslovnih vrednosti.

Organizator ovog specijalizovanog događaja je: RABEK (Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment) renomirano udruženje profesionalaca bezbednosnog menadžmenta u saradnji sa kompanijom S4 GLOSEC Globalna bezbednost d.o.o – liderom u poslovima korporativne bezbednosti, upravljanja rizikom i kriznog menadžmenta. Medijski sponzor događaja je web magazine SECURITYSEE.com, kao reprezentativni regionalni portal koji obrađuje široku lepezu aktuelnih bezbednosnih tema.