MENU
HOLLYWOOD UNDEAD
PODELI DOGAĐAJ
25
JUN
21h
ULAZNICE
25. јун 2018.

Најпознатији реп рок бенд, Hollywood Undead, уврстио је Београд у своју европску турнеју 2018!

Петорка из Лос Анђелеса наступиће 25. јуна на базенима ’’11 Aприл’’ на Новом Београду, што ће бити њихов први концерт у Србији.

Том приликом ће промовисати свој најновији албум ’’V’’, а публика ће имати прилику да чује и њихове чувене хитове – ’’We Are’’, ’’Whatever It Takes’’, ’’Bullet’’, ’’Everywhere I Go’’, ’’Undead’’ и остале нумере које представљају идеалну мешавину репа, хип хопа, рока и ну метала.

Hollywood Undead су у знаку броја 5 – оформљени су 2005.године, имају 5 чланова – Johhny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man и Danny чине овај бенд – снимили су 5 албума и у Београду свирају 25. јуна 2018!

’’Ми смо петорица браће’’ наглашава Johnny 3 Tears ’’која придаје велики значај нумерологији. Људи имају 5 чула, 5 звездица означава квалитет, 5 представља човека у теологији... Зато и верујемо да ће наш први концерт у Србији бити спектакуларан, јер се одржава 25.јуна’’.

Наступ Hollywood Undeada уједно је и отварање летње сезоне концерата на базенима ’’11 Aприл’’ на Новом Београду. Један од најлепших концертних open air простора у граду прошле године отворили су Cigarettes After Sex, одржавши један од најзанимљивијих наступа у престоници.

Широј публици познати по оригиналним маскама, Hollywood Undead су одлучили да награде најверније фанове тако што ће најбржих 100 имати прилику да набаве улазнице по специјалној цени од 2.100,00 динара.
Регуларна цена улазница је 2.400,00 динара, док ће на дан концерта исте коштати 2.800,00 динара.

Улазнице за концерт Hollywood Undead у продаји су од петка, 23. марта, на свим продајним местима Евентим, као и online на www.eventim.rs i www.halasportova.rs.

 
https://www.youtube.com/watch?v=V5XOwWOAQBQ
https://www.youtube.com/watch?v=ocXjr9nPnvg