MENU
2000Late predgrupa Sean Paul

2000Late je DJ dvojac iz Beograda, osnovan pre dve godine. Od tada su organizovali preko 20 žurki u Beogradu i Novom Sadu, od kojih je većina bila potpuno rasprodata.

Tajna ovog koncepta, koji se razvio iz jedne emisije na fakultetskom radiju, krije se u nostalgiji. Muzika koja preovladava na žurkama pokriva mnogo žanrova, od repa i hip hopa do dance, elektronske i pop muzike koja je snimljena u prvoj deceniji dvehiljaditih. Cela generacija rođena tokom devedesetih odrastala je uz hitove 50Cent-a, Britni Spirs, i naravno, Šon Pola. Na njihovim žurkama možete đuskati do zore uz omiljene “guilty pleasure” hitove koje ste slušali na Diskmenu i usput se prisetiti svih rođendana, ekskurzija i ostalih uspomena iz osnovne škole.

Prva žurka je održana u klubu DOT 2016. godine, koji je svaki put od tada bio rasprodat. Leti su organizovane žurke na otvorenom, u Barutani, a na poslednjoj tamo održanoj, u septembru 2017. u publici je bilo preko 1000 ljudi. Zbog sve većeg interesovanja, nova sezona otvorena je najpre u Hangaru, sa dve žurke uz preko 2000 ljudi, potom na Sajmu i poslednja u Magacinu Luke Beograd uz čak 5000 posetilaca.

 

 
NE PROPUSTITE