MENU
NOVI DATUM KONCERTA Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo u Hali sportova

Koncert grupe Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo, koji je zakazan za 31. mart 2017. u Hali sportova, iz tehničkih razloga odložen je za 11. maj 2017. godine.

Ulaznice kupljene za 31. mart 2017. godine važe i za novi datum. Svi koji zbog promene datuma koncerta žele da vrate ulaznice, to mogu učiniti na prodajnim mestima Eventima najkasnije do 10. aprila 2017. godine.

Grupa Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo dolazi u Beograd! Zavodljivo mešanje tradicionalnog flamenko stila sa pop i latino ritmovima, učinilo je Gipsy Kings-e svetskim fenomenom i pravim kraljevima muzičke scene.


 

Logo Paco & Micka


Svoj senzacionalni uspeh na svim meridijanima duguju, pre svega, svom originalnom pristupu izvođenju flamenka koji se ogleda u nepridržavanju strogim pravilima koje zahteva tradicionalno izvođenje ove vrste muzike. Mnogi ne znaju da je jedan od rodonačelnika današnjeg stila Gipsy Kingsa Manitas de Plata, čije je pravo ime Rikardo Baliardo, jedan od najvećih gitarista svih vremena. Kako je prenos s kolena na koleno deo romske kulture, Manitas de Plata uticao je i na svoje sinove Tonina, Žaka, Paka i Morisa koji su originalni članovi Gipsy Kingsa. Kao potvrda romske tradicije, Mickael Baliardo (sin Tonina Baliarda , solo gitariste i osnivača Gipsy Kingsa) pre šest godina je postao stalni član grupe. Bend je odmah prepoznao njegovu kreativnost i talenat kao muzičara i pevača. Mickael je sada i umetnički direktor Gipsy Kingsa. On je veza između tradicije njihove muzike i obnavljanja žanra.

U Hali sportova 11. maja, njihovi hitovi Volare”, “Bamboleo”, “Baila me” i drugi, napraviće istinski vatromet dobrog raspoloženja!

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima po cenama od 1.900 do 3.500 dinara.

Organizatori koncerta su Hala sportova i HHartists.

Linkovi:

www.paco-gipsykings.com

https://www.youtube.com/watch?v=uJsJQUeGa8c

https://www.youtube.com/watch?v=oxNK7VBizac

NE PROPUSTITE