MENU
ANA ĆURČIN DOMAĆA PODRŠKA CIGARETTES AFTER SEX

 

Kantautorka Ana Ćurčin nastupiće sa svojim bendom pre Cigarettes After Sex na njihovom prvom nastupu u Srbiji zakazanom za 18.jul na bazenima 11.april.

Ana Ćurčin je kantautorka čija „prirodna snaga leži u neposrednosti, univerzalnosti osećanja i posve neupakovanoj ranjivosti“.  Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Rođena je u Bagdadu, odrasla je Moskvi, a živi i radi u Beogradu. Aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. “Bend je doneo novu dimenziju Aninoj muzici i omogućio vizuelizaciju njenih pesama u glavama pažljivih slušalaca“ napisao je Srđan Strajnić, „Besprekorna ali nenametljiva svirka njene grupe čini pesme još izražajnijim nego što već jesu.”

Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani. U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme "Remain Calm" i "Unknown".

Nastupu pre Cigarettes After Sex se jako raduje: „Mešavina je osećanja da nam je velika čast kao muzičarima da delimo istu scenu ali i da ćemo kao publika uživati da slušamo njihov koncert. Njihov senzibilitet mi je jako blizak ali i hrabrost da stoje iza svoje muzike u današnje vreme kada nije popularno praviti pesme koje nisu dovoljno 'glasne' ili 'prijemčive'“, kaže Ana i poziva vas da budete deo ove neverovatne letnje večeri!  

Cigarettes After Sex u  Beogradu sviraju prvi put i to u okviru turneje kojom promovišu svoj prvi studijski album! Ovaj dream pop kolektiv iz Bruklina  koji predvodi Greg Gonzalez, oformljen je 2008.godine u El Pasu. Prolazio je brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije.  Fantastične pesme poput  “Nothing's Gonna Hurt You Baby" koja ima 42 miliona pregleda na YouTube-u, "I'm A Firefighter", "Dreaming of You" i "Starry Eyes" i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu izrazito jaku fan bazu. Nakon toga usledili su podjednako dobri i zapaženi singlovi “Affection” i “K” posle kojih je bend bez problema nalazio svoje mesto na najvećim svetskim festivalima. Pre samo nekoliko dana, 9.juna izdali su svoj prvi LP „Cigarettes After Sex“, koji možete preslušati na ovom linku: http://www.deezer.com/album/42800161

Čeka nas magično veče uz „Cigarettes After Sex“ na Bazenima „11.april“ 18.jula, nemojte ga propustiti!

 Ulaznice po ceni od 1700 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop.rs, kao i online na www.ddtickets.rs.

 Organizatori koncerta:  Hala sportova i HH Artists.
 
NE PROPUSTITE