MENU
ZARDONIC
PODELI DOGAĐAJ
06
OKT
22h
Zardonic u Beogradu

Iz tehničkih razloga, nastup venecuelanskog electro/dance/metal DJ-a i producenta Zardonica pomeren je za dan ranije!
Nastupiće 6.oktobra u Drugstore Beograd!Ikona, inovator, izvanredan performer Federico Agreda Alvarez je multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent, najpoznatiji po svom „one man DJ“ projektu Zardonic. Njegov zvuk u osnovi je electro-dance sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih“ vokala.

 
Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljivim - maska koju nosi na nastupima je u top 10 najboljih DJ maski na svetu. Dostigao je sam vrh Beatport Drum & Bass liste i liste najprodavanijih Hard Rock & Metal albuma na Amazonu. Objavljivao je albume za „OWSLA imprint“ (Skrillex), „Planet Human“ (Dieselboy) i „Big Riddim Recordings“ (AK1200), a nedavno je potpisao za multiplatinastu izdavačku kuću „eOne Music“. Radio je remikse za „Nine Inch Nails“, „Pop Evil“, „Gorgoroth“, „Semargl“, „Crossfaith“, „The Qemists“, njegove remikse koristili su Heavygrinder, Black Sun Empire, Neonlight, State Of Mind, Evol Intent, Counterstrike, The Outside Agency, producirao je debi album „Freakshow” grupe American Grim kao i povratnički album legendarnog „Eve to Adam”.

On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“, kako kaže Hypetrak i „pravi savršen balans između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billboard-u. Dobitnik je mnogih nagrada, a zahvaljujući turnejama obišao je skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja.

U okviru svoje velike svetske turneje, ovog oktobra posetiće i Srbiju. „Veoma sam uzbuđen što dolazim u Beograd! Kao što sam ranije najavio, turneju u junu nastavljam u Evropi i veoma se radujem što ću imati prilike da se upoznam i sa vašom publikom“, kaže Agreda i poručuje: „Jedva čekam da dođem u Beograd, ljudi, nemojte to da propustite, napravićemo đavolski dobru žurku!“

Agreda je bez sumnje neko ko pomera granice, menja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mejnstrim i andergraund scene, nikada ne robujući pravilima. Kao takav, jedan je od pionira zvuka koji se smatra budućnošću muzike. Zato nipošto ne treba da propustite priliku da ga čujete u Hali sportova 6. oktobra.

Ulaznice su u pretprodaji od 18. aprila po cenama od 1200 i 2500 (VIP) dinara. Od 1. juna do 1. septembra ulaznice za parter prodavaće se po ceni od 1500, a nakon toga po ceni od 1800 dinara. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i Ticketshopa, kao i online preko sajtova www.eventim.rs i www.ticketshop.rs

Organizator: Hala sportova i HH Artists