MENU
RAG’N’BONE MAN DOLAZI U BEOGRAD!
PODELI DOGAĐAJ
06
MAJ
20h
ULAZNICE
Poznati muzičar RAG'N'BONE MAN najavio Grande Reserve turneju tokom koje posećuje i Beograd! Koncert u Beogradu održaće 06. maja 2018. godine u Hali Sportova "Ranko Žeravica".


Dobitnik BRIT i Echo nagrada, Rory Graham poznatiji kao Rag’n’Bone Man poći će na dugo očekivanu Grand Reserve turneju po Evropi sledeće godine.
Rag’n’Bone Man ima zakazane nastupe u martu, aprilu i maju 2018. godine u 20 evropskih zemalјa među kojima je i Srbija, a turneja počinje u Francuskoj.
 
Autor multi-platinastog albuma “Human” i istoimene pesme koja ima više stotina milona Youtube pregleda i koja je bila apsolutni iTunes hit u 46 zemalјa i provela na mestu broj jedan punih pet nedelјa na evropskoj listi singlova nastupiće u Beogradu 06. maja, 2018. u Hali Sportova “Ranko Žeravica” sa početkom u 20 časova.

Najpopularniju numeru ovog muzičara možete pogledati na:
https://www.youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk

Rag’n’Bone Man je počeo da se bavi muzikom sa 15 godina i njegova lјubav prema blues i rap muzici se razvila u nešto potpuno drugačije i veće kada je ohrabren od oca počeo da nastupa sa The Rum Committee po Engleskoj u rasprodanim dvoranama što ga je dovelo do statusa zvezde i osvajanje dve BRIT nagrade od strane kritičara u 2017. godini.

Nјegova muzika ima ogroman broj posvećenih fanova, njegovi koncerti su svuda rasprodati, njegov prepoznatlјiv vokal i način pevanja ga potpuno izdvajaju iz mase ostalih izvođača i očekujemo da će u Beogradu napraviti koncert za pamćenje!

Ulaznice će biti u prodaji od petka, 06. oktobra putem www.eventim.rs i Eventim prodajne mreže.
Cene ulaznica 2.800 parter, 3.400 tribina i 3.800 VIP.