MENU
BETH HART
PODELI DOGAĐAJ
11
NOV
20h
ULAZNICE
IZUZETNA BLUES/ROCK ZVEZDA DANAŠNjICE BETH HART U HALI SPORTOVA, 11. NOVEMBRA
Planirani kapacitet Hale sportova za koncert Beth Hart 11. novembra je rasprodat! Zbog ogromnog interesovanja publike, u prodaju je pušteno još 500 ulaznica za tribine.


Beth Hart, jedna od najboljih bluz/rok pevačica današnjice, nastupiće u Hali sportova, 11. novembra 2017. godine.

Na turneji u okviru koje će posetiti i Beograd, Beth će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i bluz obrade po kojima je i postala poznata.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, ova izuzetna umetnica dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za nagradu Gremi (Grammy Award), objavila je nekoliko samostalnih studijskih i živih albuma, a o poštovanju koje njene kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne saradnje koje je ostvarila sa nekim od najvećih muzičara našeg vremena (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes). Važan deo njene karijere je i dugogodišnja saradnja sa gitaristom Džoom Bonamasom (Joe Bonamassa), sa kojim je snimila dva studijska i jedan živi bluz album, a u toku je snimanje još jednog zajedničkog izdanja koje se očekuje u toku ove godine.

„Biće svega toga, naravno. Pre nego što krenemo na turneju, znamo ogroman broj pesama, tako da možemo da sviramo sve što nam se u tom trenutku svira. Nijedan koncert nije isti, nikad nemamo jedinstvenu set listu za celu turneju“, kaže Beth i obećava koncert koji će zadovoljiti i one koji je je najviše vole u „bluzi“ izdanju, ali i one koji su željni dobre rokenrol svirke: „Napravićemo miks… Mislim da je dosadno kada je ceo koncert ‘hard’ ili obrnuto, kada je sve lagano.“

Beth Hart je rođena u Los Anđelesu, a muzika je postala deo njenog života pre nego što je, kako sama kaže, postala svesna sebe. Iako je prve albume izdala početkom devedesetih, pažnju javnosti privukla je 1999. godine singlom „LA Song (Out of This Town)“, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznim putem.

Pre dve godine izdala je album „Better Than Home“, koji je odmah posle izlaska stigao do prvog mesta iTunes bluz liste, te dospeo na 4. mesto ukupne MOJO liste albuma godine. To joj je najpre otvorilo vrata klubova, a nakon toga i velikih koncertnih dvorana širom sveta.

U isto vreme emotivna i jaka, nežna i „surova“, ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama svira klavir ili uz pratnju gitare peva najlepši bluz, soul ili džez, ili uz zvuke celog benda „prži“ ozbiljan rokenrol, ona daje celu sebe muzici i to je trenutak u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju, i zbog koje je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ogromno.

Ulaznice za koncert po ceni od 2.900 RSD čekaju vas na svim prodajnim mestima Eventima i na http://www.scnovibeograd.rs/ i www.eventim.rs


Linkovi: https://www.youtube.com/watch?v=PMIZEol5Zkk


Organizator: Hala sportova i HH Artists


Otvoreno o svemu pred koncert u Beogradu - intervju Beth Hart