MENU
BELGRADE METAL MEETING 2018
PODELI DOGAĐAJ
19
JAN
18h
ULAZNICE
Sa ponosom vam predstavljamo prvi po redu Belgrade Metal Meeting festival.
BELGRADE METAL MEETING 2018
19. 01. 2018. - Hala Sportova, Novi Beograd


Očekuje nas pravi koncertni spektakl 19. januara u Hali Sportova na Novom Beogradu! Biće održan prvi Belgrade Metal Meeting festival na kojem će nastupiti Kreator, Decapitated, Dagoba i Noctiferia!
 
Nemački KREATOR ne treba posebno predstavljati. Vodeći evropski thrash metal giganti sa karijerom koja traje 35 godina. Ove godine su objavili 14. album Gods of Violence (Nuclear Blast), a u Beogradu će nastupiti kao headlineri te odsvirati redovni set.
 
DECAPITATED je jedan od najuspešnijih poljskih bendova. U početku su prašili tehnički death metal, dok su danas više death/groove orijentisani. Upravo im je izašao album Anticult koji je objavio Nuclear Blast.
 
DAGOBA je na sceni 20 godina i pored Gojire, jedan su od najpoznatijih metal izvoza iz Francuske. Surova kombinacija groove metala i elektronike je njihova specijalnost. Na koncertu će promovisati novi album Black Nova (Century Media).
 
Slovenačka NOCTIFERIA je sastav sa kojim je naša publika dobro upoznata. Koreni su im u death/black metal zvuku, a danas eksperimentišu sa modernijim metal rešenjima sa primesama industriala. Kao vrlo uspešan album upisiju Death Culture (2010.) koji je miksao Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain, The Abyss Studio), dok im je prošle godine izašao akustični album Transnatura na kojem se nalaze verzije starih pesama u novom aranžmanu. 
 
Organizatori festivala najavili su mogućnost nastupa još bendova, o čemu će više reči biti u predstojećem periodu.
 
– U planu je da Belgrade Metal Meeting postane tradicionalni festival, te ovom prilikom pozivamo fanove žestokog zvuka da podrže našu priču i dođu 19. januara na metal prašenje – kažu organizatori.
 
Ulaznice su u prodaji od 4. septembra po akcijskoj ceni od 2.600 dinara (do 1. oktobra). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 3.400 (3700 za fan pit), a na dan koncerta 4.000 dinara.
Prodajna mesta su šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.
 
Organizator: MH Concerts i Serbian Hellbangers

Linkovi:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=xeUBJ2Ha-FM
https://www.youtube.com/watch?v=yR7AnukIl8U
https://www.youtube.com/watch?v=He0VINdm1w0
https://www.youtube.com/watch?v=CSJ-dpHvLk8