MENU
Beatles, “Remember Yesterday”
PODELI DOGAĐAJ
24
JUL
20h

Obaveštavamo vas da je zbog tehničkih i logističkih problema otkazan ''Remember Yesterday'' - The Beatles Story koncert u Beogradu, prvobitno planiran za 14.oktobar 2017. u Hali Sportova Ranko Žeravica.  
 
Kupljene ulaznice za ovaj događaj mogu se vratiti na svim prodajnim mestima Eventima - www.eventim.rs na kojima će biti izvršen povraćaj novca za iste. Povraćaj novca vršiće se do 1.septembra 2017.

 

Svetska premijera međunarodnog koncertnog događaja "Remember Yesterday-The Beatles and Beyond"

 
 
„Remember Yesterday“ je multimedijalni spektakl koji nas vodi kroz karijeru jedne od najvećih grupa svih vremena The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizuelnom i scenskom produkcijom, uz muzičare međunarodnog renomea.
 
Pozornicom će dominirati svetki poznata grupa The Beatles Revival iz Češke, koja je karijeru započela pre 20 godina, a celokupnom spektaklu doprineće fantastična scenografija koja prati sve faze benda The Beatles, simfonijski orkestar, mnogobrojni plesači i plesačice.

Uz nezaboravne hitove poput „Hej Jude“, „Yesterday“, „Hard Day's Night“, „Let It Be“, „Can't Buy Me Love“ i mnoge druge, biće to atrakcija kakvu grupa The Beatles zaslužuje!

Projekt je nastao pod pokroviteljstvom slavnog britanskog režisera i scenografa Waynea Fowkesa (Absolute Beginners, Cavalia), dok će međunarodno poznatu grupu The Beatles Revival pratiti poljski simfonijski orkestar Musical Lite Orchestra pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka. Isti orkestar je oduševio beogradsku publiku nastupajući na Queen spektaklu „Show Must Go On“ u novembru prošle godine. Ovi fantastični muzičari učestvovali su u velikim evropskim produkcijama poput „Jesus Christ Superstar“, „Abba In Sinfonie“ i „Fantom u operi“.
 
Srpska publika imaće priliku da bude prva u svetu koja će ugostiti ovaj bend i prisustvovati neverovatnom spektaklu koji na najlepši način daje omaž jednom od najslavnijih bendova u istoriji muzike – The Beatles bendu!

Ulaznice za „Remember Yesterday“ u Hali sportova na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs

Organizator: MH Concert